xterior - zonwering

De gebruikelijke zonweringen zijn slechts gemaakt als bescherming tegen te veel zon. Bij regen verzamelen zich op het uitgedraaide doek grote hoeveelheden water die ernstige schade kunnen veroorzaken.


Xterior biedt een oplossing voor dit probleem. Dankzij de stabiele constructie houdt de zonwering zelfs stand bij zware regen. Onder de zonwering blijft het droog dankzij het ultrasterke, waterdichte doek. Vanaf een hellingshoek van 5º wordt de waterafvoer van het doek gegarandeerd. Alle belaste onderdelen zijn vervaardigd van speciaal gehard aluminium waardoor een optimale veiligheid wordt gegarandeerd. 


Gastro Sunrain

De Gastro Sunrain is de perfecte oplossing voor zon en regen. De Gastro Sunrain  geeft schaduw en kan ook bij regen geopend blijven.

Meer informatie

Pergola Sunrain

De Pergola Sunrain onderscheidt zich door een geslaagd, modern design. Mooie en extreem stabiele profielen vormen de basis voor de gebruiksgeschiktheid.

Meer informatie

Sunrain

Met het knikarmscherm Sunrain ben je onafhankelijk van het weer. Dankzij de intelligente constructie en het waterdichte doek kan de Sunrain ook bij regen open blijven.

Meer informatie