Het voorjaar staat weer voor de deur. En jouw terras is meer waard dan je denkt. Naast alle terrasschermen hebben we een breed assortiment horecaparasols geschikt voor alle terrassen. We werken namelijk met een groot assortiment standaard maten wat het voor aankleden van je terras een stuk aantrekkelijker maakt. En maak de terras ervaring helemaal compleet met exclusieve bedrukken van jouw huisstijl op jouw parasols.

Om de looproutes niet teveel te beïnvloeden en de ruimte van je terras optimaal te gebruiken hebben we nu ook rechthoekige parasols met een grootte tot wel 7 meter bij 6 meter! Ook vierkante parasols van 6 x 6 meter zijn toegevoegd aan het assortiment. Deze grotere parasols zijn met de grootste zorg getest op windvastheid en komen met vlag en wimpel uit de test. Door de juiste verankering en materialen kunnen deze parasols zelfs windkracht 9 tot windkracht 11 trotseren!

Maak van je terras je visitekaartje met exclusieve bedrukken zoals jij dat wil. Daarnaast zijn de parasols uit te rusten met verlichting en verwarming waardoor de avonden (en de seizoenen) een stuk langer kunnen duren op jouw terras.

Ook op zoek naar een oplossing voor jouw terras? Neem dan gerust contact met ons op.

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 495 745961