Glazen terrasschermen

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Glazen terrasscherm

Veel ondernemers en particulieren kiezen bewust voor onze glazen terrasschermen. Dat is heel logisch. Met een glazen terrasscherm kijken gasten naar buiten, terwijl zon en wind niet storen. Veel mensen vinden het heerlijk om op het terras ontspannen te kijken naar passerende mensen en de omgeving. Glazen schermen maken dit mogelijk. Onze glazen terrasschermen zorgen voor het ultieme terrascomfort!

Breed assortiment terrasschermen

Natuurlijk moet jullie ideale terrasscherm voldoen aan al je wensen. Klassiek, romantisch of liever modern? We hebben een veelzijdig assortiment terrasschermen. Kleur, vorm, materiaalsoort, er zijn heel veel keuzemogelijkheden. Natuurlijk zegt een beeld meer dan woorden. Wil je zien of onze glazen terrasschermen je aanspreken? Een virtueel voorproefje zie je op deze website, maar je bent ook van harte welkom in onze showroom.

Meer over ons

Maatwerk is standaard

Voor uiteenlopende opdrachtgevers leveren we maatwerk. Dat is voor ons een koud kunstje. Geen twee terrassen zijn hetzelfde, waarom zouden de terrasschermen dan wel gelijk moeten zijn? We leveren niet alleen glazen terrasschermen, we maken deze ook in eigen fabriek. De voordelen? Korte levertijden, een lage prijsstelling en een zeer flexibele instelling. Veel toekomstig terrasplezier gewenst!

Neem contact op