Glazen windscherm

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Glazen windschermen

Op zoek naar een goed glazen windscherm? Glazen windschermen zijn voor veel horecazaken ideaal. Ook particulieren kiezen steeds vaker voor dit type windscherm. Een windscherm van glas houdt de elementen buiten, zonder dat dit ten koste gaat van het uitzicht. Windschermen van glas zijn er in allerlei soorten en maten. Wij vinden het essentieel dat uw glazen windscherm naadloos bij uw woning of onderneming past.

Creatieve oplossing

Zoekt u een specifieke vorm of een bijzondere afmeting? Wenst u een creatieve oplossing voor een terrasprobleem? Het kan allemaal. Wij hebben voor ieder terras het juiste windscherm van glas. Naast glazen windschermen, hebben we nog veel meer onmisbare terrasaccessoires. Ook eersteklas zonwering vindt u bijvoorbeeld in ons assortiment. Bekijk rustig al onze terrasproducten en als u vragen heeft dan horen we graag van u. We wensen u en uw gasten oneindig veel terrasplezier!

Behoefte aan een glazen windscherm? Glazen windschermen zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse en Belgische landschap. Onze glazen windschermen zijn opvallend onopvallend. Gasten zitten dankzij onze windschermen ieder seizoen comfortabel op hun terras. Het glas zorgt voor een weidse sfeer en maakt de horecazaak beter zichtbaar voor buiten.

Meer over ons

Beter toeven op je terras

Natuurlijk is een glazen windscherm ook een uitkomst voor particulieren. Wij maken terrassen mooier. Of je nu een ijssalon, restaurant of gewoon een woning hebt, wij zorgen dat het beter toeven is op je terras. Welk windscherm spreekt je het meeste aan? Op de website zie je tal van recente voorbeelden. Natuurlijk hebben we ook de expertise om je goed te adviseren.

Scherpe prijzen
Wist je dat alle windschermen uit onze eigen fabriek afkomstig zijn? Dat betekent snelle levertijden, scherpe prijzen en standaard maatwerk. Kortom: kies Xterior voor de beste glazen windschermen, tegen de laagste prijzen. Heb je nog vragen of specifieke wensen? Neem contact op. Onze ervaren medewerkers nemen graag de tijd voor je. Veel terrasplezier gewenst!

Neem contact op