Horeca parasol te koop

Een perfecte horeca parasol te koop

Als je een mooi terras wil kunnen bieden voor je gasten, dan is het belangrijk dat je hier de best mogelijke producten op hebt staan. Zorg ervoor dat je terras mooi is ingericht en dat mensen hier met veel plezier kunnen zitten. Je moet er dan rekening mee houden dat je op een terras te maken hebt met weersomstandigheden die constant kunnen veranderen. Bij Xterior verkopen we terrasoplossingen op maat. We komen graag eens bij je langs om te zien wat voor mogelijkheden jij allemaal op je terras hebt. We hebben bijvoorbeeld een horeca parasol te koop die we helemaal voor je op maat kunnen maken.

Horeca parasols te koop!

Bij Xterior is een parasol voor horeca te koop die er helemaal op is gericht jouw klanten het ultieme comfort te bieden. Wij produceren een parasol in meerdere verschillende uitvoeringen. Je kunt bij ons kiezen voor een rechthoekige, vierkante, ronde of vrijhangende parasol. Daarnaast hebben wij ook een speciale architectonische parasol voor je klaarstaan. Al deze parasols kunnen we helemaal op maat voor je maken. Op zoek naar een groter formaat parasol? Of toch liever meerdere parasols van een wat kleiner formaat? Hoe je het ook wil hebben, bij ons kun je rekenen op een topproduct.

Parasol voor horeca te koop

Xterior is een bedrijf dat al aardig wat jaartjes aan de weg timmert als het aankomt op de beste benodigdheden voor je terras. Wij willen er graag voor zorgen dat jouw gasten zich prettig voelen op je terras. We hebben een horeca parasol te koop die hier zeker aan bij gaat dragen, maar die daarnaast ook nog eens zorgt voor een betere zichtbaarheid voor je terras. Als er potentiele klanten langs je terras lopen, dan zal de aanblik van deze mooie horecaparasols een goede eyecatcher zijn. We vertellen je in een persoonlijk gesprek graag meer over de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 495 745961