X-UP Schuifscherm

Jouw omzetknaller
is het terras. Lekker hoor.

xterior. je terras meer waard.

Klanten aan het woord

De Kiosk

Sinds mijn terras is omgebouwd tot een 4-seizoenenterras open ik het terras elke ochtend vroeg en ga s ’avonds laat fluitend naar huis. Mijn omzet is sindsdien verdrievoudigd!! Daar ga je wel van fluiten.


Restaurant Xaverius

Wij zijn zeer content over de parasols.
We krijgen veel positieve reacties.


Orchidea Restaurant

Bij goed weer zit ons terras vanaf 10.00 uur helemaal vol. Wij verlengen dus niet alleen ons terrasseizoen maar ook onze terras dag met de windschermen.


Hans van der Pas

Croy Sterrenbosch in Leusden

'Ons terras ligt aan een openbare weg met daarachter een open vlakte met veel hinder van wind. Ik heb daarom contact gezocht met Xterior omdat zij fraaie windvaste oplossingen bieden. Het gevoel was meteen goed. Ze reageerden snel op mijn aanvraag en een afspraak op locatie werd gemaakt. Ik werd meteen voorzien van goed advies voor een mooie windvaste oplossing. Ook het maken van tekeningen om de aanvraag bij de gemeente in te dienen was geen probleem. De schermen zijn voor de zomervakantie geplaatst tot volle tevredenheid. Mijn terrasomzet is gegroeid en mensen nemen sneller buiten plaats achter de windschermen van Xterior. ik ben nu echt trots op ons mooie terras !'


Bistro de Kruidentuin

Super trots zijn wij op ons mooie terras in Geesteren (Overijssel)


BE REAL

Door de enorme omzetstijging op het terras zijn de windschermen binnen 2 maanden terugverdiend! Daar worden wij vrolijk van.


Cafe Restaurant de Krokodil

Werkelijk TOP wat jullie hebben neergezet. Wij zijn super blij. Jullie hebben top personeel.
Dank je wel!


Eetcafé de Roerdomp

Wij zijn blij met onze nieuwe aanwinsten.... laat de zomer maar komen


Maarten Willemse

Het Wapen van Westerhoven

Wij hebben een compleet nieuw terras met X-UP schuifschermen, Parasols met logo en Sunrain luifel. Nu zijn we klaar voor alle jaargetijden. Super tevreden over de kwaliteit en een super service!


Louis Croonen

Bar Bistro Calypso Eindhoven

"Xterior is voor Bar Bistro Calypso een zeer vanzelfsprekende partner. Zeer fijn persoonlijk contact, ECHT meedenken en het is bepaald geen prul dat ze leveren!"


Jan van Hout

de Kiosk Eindhoven

"Mijn terrasomzet is 3 keer zo hoog sinds ik de schermen en parasols van Xterior heb. Een enorme toegevoegde waarde."


Richard de Jong

Wonder's en Chica's

"Xterior heeft bij mijn zaken ‘Wonder’s’ en Chica’s in Bergen en Egmond aan Zee windschermen en parasols geleverd. Ik ben uitermate tevreden over de kwaliteit van de producten en dienstverlening van Xterior. Mijn terrasomzet stijgt en de uitstraling is super."


René Lubbers

De Gouden Leeuw

"De omzet op mijn terras is meer dan verdubbeld! Over de kwaliteit en service van Xterior kan ik kort zijn:
geweldig!"


Dirk van de Voort

Tapasbar de Markt

"De parasols zien er prachtig uit en krijg al veel complimenten van gasten en andere ondernemers. Echt een toegevoegde waarde voor De Markt."


Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 495 745961