Mobiel windscherm

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Mobiele windschermen

Op een terras met een mobiel windscherm is het goed toeven. Mobiele winschermen zijn praktisch, want ze beschermen altijd tegen de wind. Tegenwoordig zijn mobiele windschermen net zo stevig, stabiel en duurzaam als de statische variant. Denk je dat een mobiel windscherm minder mooi eruitziet? Nee, hoor. Dat is anno nu echt niet meer zo. Qua vormgeving is er alles mogelijk.

Terrasscherm op maat

Natuurlijk wil je dat het nieuwe windscherm past bij de omgeving. Heb je een chique restaurant? Dan dient het scherm stijl en klasse uit te stralen. Als een particulier een mobiel windscherm aanschaft, dan is het prettig als het design overeenstemt met het uiterlijk van de woning. Gelukkig is er bij Xterior heel veel mogelijk. Wij maken voor iedere opdrachtgever, een terrasscherm op maat.

Meer over ons

Meer dan mobiele windschermen

Terrascomfort begint bij Xterior. Bekijk onze aantrekkelijke geprijsde terrasproducten op deze site. Behalve eersteklas windschermen, hebben we nog veel meer handige accessoires en producten voor je terras. Heb je vragen, wensen of suggesties? Aarzel dan niet, maar neem vandaag nog contact op. Deskundige medewerkers horen graag wat ze voor je kunnen betekenen.

Neem contact op