Voor horeca Nederland zijn het momenteel bittere tijden. Met de stijgende temperaturen zouden de terrasjes al geruime tijd vol moeten zitten, maar helaas. De 1,5 meter samenleving zorgt er momenteel voor dat veel cafés en restaurants moedwillig hun deuren dicht moeten houden.

Maar er is hoop aan de horizon. De cijfers laten voorzichtig een wat positiever signaal zien en er is zelfs al in de wandelgangen gesproken over het openen van terrassen in de horeca vanaf 1 juni. Maar niets is zeker in deze tijd dus hoe kun je hier als horeca uitbater nu het beste op voorbereiden?

We zullen er de komende tijd nog altijd aan moeten geloven: afstand houden is op dit moment de beste oplossing om het virus niet verder te laten verspreiden. Mochten terrassen opengaan de komende periode is het van belang om hier ook rekening mee te houden. Wij van Xterior zijn dagelijks bezig met de voorbereiding op de nieuwe situatie.

Wij van Xterior steunen de horeca met hart en ziel. We denken graag in oplossingen zodat onze klanten door kunnen ondernemen in de toekomst. Daarom zijn we volop aan de slag om onze terrasschermen aan te passen voor de komende 1,5 meter samenleving. Bijna al onze terrasschermen zijn nu uitgevoerd met wielen zodat deze eenvoudig verrijdbaar zijn tussen en rondom alle terrassen. Ideaal als tussenscherm tussen de tafels en eventueel uit te breiden met een mooie plantenbak. De verrijdbare schermen zijn daarnaast ook te verankeren. Door de flexibiliteit van onze schermen is het mogelijk om allerlei oplossingen te vinden om jouw terras in te delen zodat deze kan voldoen aan de nieuwe situatie.

 

Maar dat is nog niet alles. De Horeca is een creatieve sector dus zijn we ook aan de slag gegaan met onze parasols. We hebben een aantal schermen ontwikkeld welke eenvoudig aan de parasols gemaakt kunnen worden. Met deze PVC schermen kan er dus maximaal gebruikt worden gemaakt van de parasols.

Op zoek naar een oplossing voor jouw terras? Neem contact op voor de mogelijkheden zodat ook jouw horecazaak goed voorbereid is op de toekomst.

 

Houd moed, blijf gezond.

 

Zonnige groet,

Peter Hoeks | Xterior

Xterior-terraschermen-bergeijk-ontwerp-parasols-terras-Peter-hoeks

+31 495 745961

 

 

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 495 745961