X-UP Schuifscherm

Jouw omzetknaller
is het terras. Lekker hoor.

xterior. je terras meer waard.

Advies

Een goed terras begint bij het beste advies. Een advies waar je echt wat mee kunt en wat jouw horecaonderneming naar een hoger niveau tilt. Jij wilt het beste voor jouw gasten, dat geldt niet alleen voor het eten en drinken wat je serveert. Het gaat om de complete beleving die jij jouw gasten kunt bieden. Het niveau van deze beleving zie je namelijk terug in het bedrijfsresultaat. Wanneer het ‘goed toeven is’ op jouw terras, zullen gasten langer blijven zitten en dus meer besteden. Ons advies is dan ook altijd afgestemd op het creëren van meerwaarde voor jouw complete terras. Weerbestendigheid, esthetiek en sfeer zijn daarin wat ons betreft de belangrijkste pijlers.


Ontwerp

Op basis van het adviesgesprek, waarin we jouw specifieke wensen en behoeften uitvoerig inventariseren, gaan we aan de slag met het ontwerp van jouw terras. Op onze ontwerpafdeling werken wij het terras in 3D uit. Op deze wijze krijg je een goed beeld van onze plannen en maken we het eindresultaat vooraf al inzichtelijk. Wanneer je enthousiast bent, werken we op basis van het 3D ontwerp de technische tekeningen uit en gaat jouw terrasoplossing in productie.


Productie

Xterior beschikt over een complete in-house productie, met de meest moderne productiemachines en daar pluk jij de vruchten van. We bieden korte levertijden en de beste prijs/kwaliteitverhouding omdat we niet te maken hebben met derde partijen.


Plaatsing en montage

We beschikken over een eigen montagedienst, bestaande uit vakmensen die onze producten door en door kennen. Ze monteren onze kwalitatief hoogwaardige producten vakkundig en snel en altijd met minimale overlast voor jouw gasten. Onze montagedienst verleent desgewenst ook service en onderhoud op locatie.


Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 495 745961