Parasols restaurant

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Parasol restaurant

Parasols restaurant bekijken? Wij hebben de ultieme parasol voor jouw restaurant. Parasols voor je restaurant vangen de aandacht van het langstrekkend publiek. Is de parasol van jouw restaurant goede reclame voor je zaak? Als het goed is, trekt een parasol de aandacht van passanten, zonder dat de gasten zich ergeren aan een gebrek aan uitzicht.

Drukke terrassen

Wij hebben diverse parasols die een positieve bijdrage leveren aan restaurants. Heb je een exclusief restaurant of een gezellig eetcafé? Op je terras kun je uitstralen wat gasten binnen kunnen verwachten. De drukste terrassen zijn niet zelden de plekken waar alles klopt. Gasten zitten op zachte zetels, het terras heeft de ideale temperatuur, iedereen zit beschut en de kelners hebben goed overzicht.

Meer over ons

Investeren loont

Kortom, investeren in je terras loont. Als terrasspecialist voor de horeca begrijpen we de behoeften van horecaondernemers. We snappen dat een snelle levering en een scherpe prijs belangrijk is. Doordat we alles zelf fabriceren, betaal je een zeer scherpe prijs. Wil je ook alles uit je terras halen? Neem contact op, samen creëren we een schitterende buitenruimte!

Neem contact op