Rechthoekige parasol

Een rechthoekige parasol kopen? Als terrasspecialist hebben we natuurlijk ook een parasol die rechthoekig is. De rechthoekige parasol bedekt een groot oppervlakte, terwijl die aan de grond weinig ruimte inneemt. Hierdoor blijft er genoeg ruimte over voor de gasten om te zitten. Daarnaast is een grote rechthoekige parasol zo opgezet en heeft dit model een elegante uitstraling.

Beschut terras

Net als onze andere modellen, is de rechthoekige parasol helemaal te modelleren naar j eigen smaak. Je logo op de parasol? Een kleur die je van 2 kilometer afstand spot? Het kan allemaal. Wij realiseren de mooiste terrassen en een fraaie parasol mag niet ontbreken. Behalve dat een goede parasol mooi is, moet deze ook goed beschermen tegen neerslag en zon. Wij weten wat werkt en daardoor zitten je gasten altijd goed beschut.

Trendy terras

Duurzame materialen en fabricage in eigen fabrieken zorgen ervoor dat onze terrasproducten onverslijtbaar zijn. Wil je eens vrijblijvend spreken hoe we jullie terras mooier kunnen maken? Dat kan. Bij Xterior werken gemotiveerde mensen met kennis van terraszaken. Een trendy terras is onmisbaar voor iedere horecazaak. Natuurlijk zijn ook particulieren van harte welkom om bij ons een parasol te kopen. Veel winkelplezier!