Remi parasol

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Kwalitatief Remi parasols

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede en moderne parasol voor op het terras van jouw horecagelegenheid? Maak dan kennis met de Remi Parasol. De parasols van dit Griekse merk zijn praktisch in gebruik, beschikbaar in verschillende formaten en vormen en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Zo kunnen je gasten ook als het regent verder eten of borrelen op het terras. Dit verhoogt het comfort op het terras én jouw winst. Met een windvlaag hoef je bovendien niet bang te zijn dat de parasol er vandoor vliegt. De parasol blijft stevig op zijn plaats staan en is hierdoor veilig en gebruiksvriendelijk.

Rechthoekige,vierkante, ronde en vrijhangede Remi parasols

Bij Xterior verkopen we rechthoekige, vierkante, ronde en vrijhangende Remi Parasols. Kies voor de vorm die het beste bij de tafeltjes en de terrasindeling past. Kies eventueel voor een XL parasol als je meerdere tafels onder de parasol kwijt wilt. De parasol beschermt je gasten tegen verschillende weersomstandigheden en verhoogt de waarde van je terras direct. Zo ziet een terras met parasols er niet alleen extra luxueus en gezellig uit, het zorgt er voor dat je gasten (bijna) het hele jaar door buiten kunnen zitten.

Meer over ons

Meer weten over de Remi horeca parasols

Wil je meer weten over de Remi horeca parasol? Kijk dan verder op onze website of neem direct contact met ons op. Op onze website bekijk je eventueel direct onze andere onmisbare producten voor op jouw terras, zoals terrasschermen en terrasverwarming. Voor vragen of meer informatie bereik je ons via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Voor een persoonlijk advies ontvangen we je graag op onze locatie in Budel. Goed om te weten: wij staan bekend om onze snelle levering en goede service. Wij bezorgen jou snel en zorgeloos een parasol (of andere musthave voor op het terras) waar jij én je gasten blij van worden. Graag tot ziens bij Xterior.

Neem contact op