Restaurant parasol

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Restaurant parasol

Restaurant parasols speciaal op maat gemaakt? Dat kan. Een restaurant parasol moet de sfeer van je toko uitstralen. Een Griekse bistro, een Franse sfeer, ieder restaurant wil zich onderscheiden. Wat maakt jouw restaurant bijzonder? Behalve dat je restaurant parasol wat zegt over je onderneming, wil je ook dat de restaurant parasols de gasten goed beschermen tegen de elementen.

Succesvol met restauranthouders

Zitten je gasten net aan het hoofdgerecht, dan zit niemand te wachten op regen. Ook is het vervelend als parasols warmte te veel vasthouden. Een goede parasol zorgt voor een aangename, constante terrastemperatuur. Het draagt bij een positieve culinaire beleving. De beleving moet centraal staan. Dat kan alleen als zon en regen geen spelbederver zijn. Xterior heeft al talloze malen succesvol samengewerkt met restauranthouders.

Meer over ons

Nieuw terras, meer omzet

Wat restauranthouders tegen ons zeggen als het terras is vernieuwd? Vaak horen we dat het nieuwe terras zorgt voor extra omzet. Als mensen eerder komen, langer blijven zitten en ook nog eens vaker terugkomen, dan is dat positief voor ieder restaurant. Hoe kunnen we zorgen dat gasten nog meer genieten van jullie terras? We horen graag je wensen, zodat we samen een plan van aanpak kunnen maken!

Neem contact op