Terrasschermen glas

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Terrasscherm glas

Terrasschermen glas duur? Een terrasscherm van glas hoeft geen vermogen te kosten. Wij zijn niet alleen leverancier van terrasschermen van glas, we produceren deze ook in onze eigen Nederlandse fabriek. Doordat je direct van ons afneemt, bespaar je op de kosten. Behalve dat een terrasscherm van glas bij ons heel betaalbaar is, gaat het uiteindelijk om kwaliteit.

Beste materialen

Ons terrasscherm van glas is gemaakt van de beste materialen. Daardoor gaat je scherm eindeloos lang mee. Moeten we het terrasscherm van glas aanpassen aan jullie huisstijl? Laten opgaan in de omgeving? Geen punt. Wij hebbend kennis en kunde om het terrasscherm van glas aan te passen. Of het nu gaat om een horecaterras of het terras van een particulier: iedereen wil buiten optimaal genieten.

Meer over ons

Optimaal terrascomfort

Als het terras past bij de binnen- en buitenruimte, dan zorgt het voor optimaal terrascomfort. Wil je dat je gasten vaker van de omgeving genieten? Een terras met allure ontwerpen? Kies dan voor de kwaliteitsschermen van Xterior. Bekijk de inspirerende voorbeelden op deze site of neem direct contact op voor een goed gesprek. We horen graag wat we voor je kunnen doen!

Neem contact op