Terrasschermen horeca

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Terrasscherm horeca

Terrasschermen horeca nodig? Een goed terrasscherm is voor de horeca een must. Om te beginnen dragen terrasschermen bij aan de uitstraling van je zaak. Een stijlvol terrasscherm, geeft je restaurant, hotel of café allure. En natuurlijk een uitnodigende, sfeervolle uitstraling. Maar een terrasscherm voor de horeca moet er niet alleen leuk uitzien. Minstens zo belangrijk: het moet je gasten ook beschermen tegen hitte, kou, wind en neerslag.

Sterk terrasscherm horeca

Wie onze terrasschermen voor de horeca onder de loep neemt, ziet dat wij geen enkele concessie doen op het gebied van kwaliteit. Zo zijn de schermen zeer wendbaar en eenvoudig in gebruik. De materialen zijn sterk en duurzaam, zodat je lang geniet van je aankoop. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de sfeer die onze terrasschermen voor de horeca oproepen. Of je nu een grand café, een intieme bistro of een 5-sterrenrestaurant bestiert: onze terrasschermen sluiten naadloos aan bij jouw etablissement!

Meer over ons

Harmonie is het doel

Een harmonisch geheel is het doel, voor iedere terras hebben wij een effectieve oplossing. Heeft je terras een afwijkende vorm? Wil je dat je terras van een kilometer ver opvalt? Alles kan, niets hoeft. We maken de terrasschermen in onze eigen fabriek, maatwerk is dus geen enkel probleem. Meer weten over onze terrasschermen voor de horeca? Lees dan snel verder of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom!

Neem contact op