Terrasverwarmer horeca

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een terrasverwarmer voor de horeca gebruiken

Bent u op een horeca ondernemer die op zoek is naar een manier om uw terras ook buiten het seizoen vol te houden? Dan hoeft u hiervoor alleen maar even op onze website te kijken. Bij Xterior hebben we namelijk een groot assortiment aan producten voor uw terras, waarbij we ook meerdere mooie onderdelen verkopen voor als u in de winter uw terras op wil houden. Het is begrijpelijk dat mensen niet graag in de kou op een winderig terras zitten, maar daar is genoeg tegen te houden. U kunt dan denken aan windschermen, maar ook bijvoorbeeld een terrasverwarmer voor horeca. Hiermee is de temperatuur op uw terras altijd aangenaam.

Terrasverwarming voor de horeca nodig

Met een mooie terrasverwarmer van Xterior heeft u een product dat helemaal aan de stijl van uw terras is aangepast. Bij ons geen kacheltjes die helemaal niet bij uw huisstijl passen. Wij hebben producten in verschillende soorten, die we dan ook nog eens uw eigen zaak aan kunnen passen. Alle producten die wij verkopen worden namelijk door onszelf geproduceerd. Hierdoor kunnen wij ook altijd onze hoge kwaliteit garanderen. Met terrasverwarming voor horeca bent u helemaal klaar om ook buiten het seizoen een vol terras te trekken! We helpen u daarbij graag om aan een nieuwe indeling voor dit terras te werken.

Meer over ons

De beste terrasverwarming voor horeca

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Neem contact op