Transparante windschermen

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een mooi transparant windscherm voor je horeca terras

Heb jij een terras bij je horecazaak waar je zo optimaal mogelijk gebruik van wil kunnen maken? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen bij Xterior. We hebben namelijk een ruim assortiment met producten klaarstaan waarmee je zo optimaal mogelijk gebruik kunt gaan maken van je terras. Neem bijvoorbeeld een transparant windscherm. Dit is een product dat wij op maat voor je terras maken. Onze transparante windschermen zijn sterk, houden de wind goed tegen en zien er daarnaast ook mooi uit. We kunnen ze daarbij ook personaliseren, zodat goed duidelijk is dat dit een scherm is dat bij jouw horecazaak hoort.

Een windscherm dat transparant is

Met een transparant windscherm zorg je ervoor dat jouw terras helemaal is afgeschermd voor wind en storm, waarbij jouw gasten nog wel zicht hebben op de omgeving van je terras. We zorgen er graag voor dat jij ook zo’n mooi windscherm om je terras heen hebt staan, waarbij je ook de mogelijkheid hebt om een windscherm te kiezen dat verrijdbaar is. Als jij op zoek bent naar een windscherm dat ook nog kan worden gepersonaliseerd, dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Daar komt bij dat we elk windscherm geheel op maat kunnen maken voor jou en je gasten.

Meer over ons

Voor een windscherm transparant kiezen

Onze transparante windschermen zijn er helemaal op gericht het voor jou en je gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Als je jouw terras goed inricht, dan kun je er namelijk voor zorgen dat je omzet flink omhoog gaat. Mensen zitten nu eenmaal graag op een terras en als ze dit ook buiten het terrasseizoen lekker kunnen doen, dan kun je er op rekenen dat er flink wat bezoekers naar je terras toe zullen komen. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. We beantwoorden graag alle vragen die je maar kunt hebben.

Neem contact op