Verplaatsbare windschermen

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Verplaatsbaar windschermen

De mooiste verplaatsbare windschermen hebben wij voor je verzameld. Waar? Op deze site. We hebben alles om je terras aangenamer, mooier en gezelliger te maken. Of je nu particulier bent of ondernemer: iedereen heeft baat bij een verplaatsbaar windscherm. De tijd is voorgoed voorbij dat een windscherm dat verplaatsbaar is, minder goed functioneert. Onze verplaatsbare windschermen zijn zeer solide, betrouwbaar en stevig.

Terras met allure

En de levensduur van verplaatsbare windschermen? Een verplaatsbaar windscherm is net zo duurzaam, als de niet-verplaatsbare modellen. Het geheim? Het gebruik van goede materialen in combinatie met de ervaring en expertise van onze vakspecialisten. Wij geloven dat een mooi windscherm je terras meer allure geeft. Het draagt bij aan het gevoel van ontspanning en van rust. Kortom: aan meer terrascomfort.

Meer over ons

Beter windscherm, vaker genieten

Intens genieten kan alleen met eersteklas schermen. Windschermen die stijl en klasse uitstralen. Wil je ook dat mensen vaker, langer en intenser genieten van je terras? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Samen zorgen we ervoor dat je terras nog aangenamer en gezelliger wordt. In ieder seizoen, en wat de weergoden komende jaren ook voor ons in petto hebben!

De verplaatsbare windschermen van Xterior zorgen voor ultiem terrascomfort. Wind waait niet altijd uit dezelfde richting, een verplaatsbaar windscherm is in onze contreien dan ook geen overbodige luxe. Wij hebben voor ieder budget, en voor ieder terras, een verplaatsbaar windscherm. Bekijk online onze verplaatsbare windschermen, u vindt vast en zeker een windscherm dat bij u past!

Zuid-Frankrijk
Dankzij onze robuuste windschermen wanen uw gasten zich in Zuid-Frankrijk of een Spaanse costa; zelfs tijdens een gure Nederlandse herfst of winter. Naast verplaatsbare windschermen kunt u bij ons tevens terrasverwarmers aanschaffen. De terrasverwarmers brengen uw windstille terras iedere dag van het jaar op aangename temperatuur. Heeft u nog vragen, wensen of opmerkingen? Neem contact op: we horen graag van u!

Neem contact op