Verrijdbare windschermen

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Verrijdbaar windscherm

De voordelen van verrijdbare windschermen? Het grote pluspunt van een verrijdbaar windscherm is de flexibiliteit. Blaast de wind van een bepaalde kant? Je rijdt het windscherm direct naar de juiste plek. Daarnaast zijn de verrijdbare windschermen tegenwoordig even stabiel als de onverrijdbare exemplaren. En wist je dat een verrijdbaar windscherm niet duurder is? Dat maakt de keus wel heel makkelijk.

Het gemak van een verrijdbaar windscherm

Voor veel mensen zijn er weinig dingen zo aangenaam als lekker op een terrasje zitten om iets te eten of te drinken. Het is dan eigenlijk jammer dat we beperkt zijn in hoe vaak we daadwerkelijk op een terrasje kunnen zitten. Tenminste, dit hangt ook een beetje af van hoe het terras is ingedeeld. Met een windscherm zorg je er namelijk voor dat jouw terras gespaard blijft als het aankomt op bepaalde weersomstandigheden. Zie jij een vast windscherm op jouw terras niet zitten, maar wil je toch iets doen om het zo comfortabel mogelijk te houden voor je gasten? Dan is een verrijdbaar windscherm natuurlijk ook altijd een optie.

De verrijdbare windschermen van Xterior
Xterior is een bedrijf waar hard wordt gewerkt aan de mooiste producten voor je terras. We zorgen er graag voor dat je terras een plek is waar gasten zich graag bevinden, ook buiten het eigenlijke terrasseizoen. Een windscherm dat verrijdbaar is, is daar een goede oplossing voor. In samenwerking met bijvoorbeeld onze parasols en andere producten om een terras aangenaam te maken, zorg je ervoor dat mensen het hele jaar door bij jouw buiten kunnen zitten. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw omzet enorm gaat stijgen en dat mensen bij jouw horecazaak blijven terugkomen.

Meer over ons

Wil jij een windscherm dat verrijdbaar is voor je zaak

Een verrijdbaar windscherm van Xterior is een perfecte oplossing om mensen naar jouw horecagelegenheid te trekken. Men wil nu eenmaal graag buiten blijven zitten, waar nog eens bijkomt dat een terras vol genietende mensen altijd een aantrekkingskracht heeft voor andere mensen. Wil jij meer weten over onze verrijdbare windschermen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen op deze website, of om gewoon even contact met ons op te nemen. We vertellen je dan alles over ons bedrijf en de mogelijkheden die wij je op dit gebied te bieden hebben.

Aansprekend model

Er zijn mensen die zich zorgen maken om de uitstraling. Zij vragen zich af of de verplaatsbare windschermen wel net zo stijlvol en exclusief ogen. Natuurlijk kunnen we daar van alles over zeggen, maar dat doen we niet. Oordeel liever zelf en bekijk onze verrijdbare modellen online of in de showroom. Natuurlijk wil je een windscherm dat je doelgroep aanspreekt.

Prettig op terras
Een vrolijke kabouter als opdruk is gepast bij een pannenkoekenhuis, maar minder geslaagd als opdruk bij een sterrenrestaurant. Wat voor horecazaak je ook hebt, wij zorgen dat je gasten zich prettig voelen op je terras. Wist je dat we nog veel meer moois hebben om de buitenruimte te verfraaien? Kijk, vergelijk en kies je favoriete terrasproducten op deze site!

Neem contact op