Vrijhangende parasol

De voordelen van de vrijhangende parasol zijn bekend. Vrijhangende parasols zijn de keus van veel horecaondernemers. Meestal kiest men voor vrijhangende grote parasols, maar natuurlijk hebben we ook kleinere exemplaren. De vrijhangende parasol neemt weinig ruimte in, maar biedt gasten wel optimale bescherming. Hierdoor stijgt het terrascomfort, zonder dat het ten koste gaat van de omzet.

Mooier terras

Naast onze veelzijdige collectie van vrijhangende parasols, hebben we nog meer slimme oplossingen voor de buitenruimte. Lang niet altijd is het in ons land terrasjesweer, maar met onze terrasproducten wordt je terras altijd aangenaam. Behalve dat je veel voorbeelden ziet op deze website, is maatwerk bij ons standaard. Hierdoor kunnen we ieder terras mooier, comfortabeler en aantrekkelijker maken.

Vrijblijvend terrasadvies

Heeft je terras een aparte vorm? Wil je de mogelijkheden van je terras beter benutten? Wij hebben jarenlange ervaring en geven graag gratis en vrijblijvend terrasadvies. Neem contact op of maak een afspraak voor een showroombezoek. Onze terrasspecialisten denken graag met je mee. In de fabriek maken we producten speciaal op maat, ook al gaat het om een kleine bestelling. Kortom: als je kiest voor een uniek terras met optimaal terrascomfort, dan staat Xterior voor je klaar!