Waterdichte parasol

Een waterdichte parasol voor je horecazaak

Heb jij een eigen horecazaak met een terras? Dan weet je zonder enige twijfel hoe belangrijk het is om dit terras zoveel mogelijk te optimaliseren. Mensen zitten graag in het zonnetje op een terrasje om te genieten van een lekker drankje of hapje. Als je dan een fijn terras hebt, dan willen mensen hier ook nog wel wat langer blijven zitten en een extra drankje bestellen. Het is dan aan jou om ervoor te zorgen dat mensen op je terras blijven zitten, ook als de weersomstandigheden opeens omslaan. Dit kun je bijvoorbeeld voor elkaar krijgen met een waterdichte parasol, die wij jou in meerdere uitvoeringen kunnen leveren.

De mooiste waterdichte parasols

Ben jij voor je horecaterras op zoek naar een parasol die waterdicht is? Dan hoef je niet verder te kijken dan bij Xterior. Wij hebben namelijk een breed aanbod aan producten die jouw terras tot een super plek maken om even te ontspannen. Het maakt dan ook helemaal niet meer uit of het regent of niet, want die waterdichte parasol van ons doet zijn werk wel. Je krijgt hem bij ons in de kleur die je wilt, maar ook in de maat die je wilt. Ben je op zoek naar een ronde parasol, een vierkante of een rechthoekige? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen mooie, sterke waterdichte parasols tegen scherpe prijzen.

Een parasol die waterdicht is

Je mag altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt over onze producten. We vertellen je dan graag meer over wat wij allemaal voor je klaar hebben staan. Samen met jou bekijken we dan welke producten je het beste kunt bestellen bij ons om van jouw terras een perfecte plek te maken. We hebben jarenlange ervaring met het inrichten van terrassen en helpen jou graag om tot een ideale opstelling te komen.

Xterior terrasspecialist

Past de parasol bij het terras? Zijn de windschermen handig in dagelijks gebruik? Heeft het terras altijd een aangenaam klimmaat? Veel vragen verdienen een antwoord als het gaat om de creatie van het perfecte terras. Xterior is terrasspecialist. Voor honderden opdrachtgevers hebben wij terrassen gerealiseerd. Van modern tot rustiek en van intiem tot megagroot: wij kunnen ieder project aan.

Terrastips

Foto’s zeggen natuurlijk meer dan woorden, dus we adviseren jullie vooral om eerst onze praktijkvoorbeelden online te bekijken. Wil je ons jullie terraswensen vertellen? We maken graag tijd vrij om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. Alles is mogelijk en we geven je graag waardevolle terrastips. Dankzij onze eigen fabriek zijn onze prijzen scherp en is maatwerk standaard.

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 495 745961