Windschermen horeca

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Windscherm horeca

Windschermen horeca nodig? Het windscherm voor de horeca vind je bij ons. Hoe we dat zo zeker weten? Het toverwoord is maatwerk. Als je niet kunt kiezen uit onze uitgebreide selectie, dan maken we het windscherm gewoon op maat. Maatwerk is belangrijk, want terrassen zijn heel verschillend. De afmeting, de ligging, de omgeving, er zijn veel factoren die een rol spelen bij de creatie van het ultieme windscherm voor de horeca.

Ervaring en vakmanschap

Het doel van onze windschermen voor de horeca? Het terrasplezier van de gasten vergroten. Dat doen we door de productie van veilige, duurzame en betrouwbare windschermen. Jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen ervoor dat we ieder project aan kunnen. Wat voor horecazaak heb jij? We horen graag je wensen, zodat we je een goed maatwerkadvies kunnen geven!

Meer over ons

Exclusieve terrasschermen

Doordat we alles zelf produceren, zijn onze windschermen ook nog eens zeer scherp geprijsd. Geen groothandel, geen tussenhandelaar, maar direct een goede deal met de fabrikant. Sprekende voorbeelden zien van onze exclusieve terrasschermen? Andere terrasproducten online bekijken? Klik dan gauw verder. Op de site zie je talloze recente voorbeelden van de mooiste windschermen voor de horeca!

Neem contact op