Windscreen

Windscreen aanschaffen? Een goed idee. Op een terras wil je maar één ding. Wat dan? In één woord: genieten. Een lekker drankje doen, mensen kijken of simpelweg uitrusten van een druk leven. Te veel wind verstoort je rustmoment. Goede windscreens zorgen ervoor dat je altijd optimaal profiteert van je buitenruimte. Als terrasspecialist hebben wij voor alle ondernemers en particulieren hét perfecte windscreen.

Sfeerverhogende windscreens

Goede windscreens zijn er in allerlei soorten maten, stijlen en prijsklassen. Wij kunnen eindeloos praten over onze windscreens, maar waarom neem je online geen kijkje? Je ziet het: een modern windscreen werkt sfeerverhogend. Het zorgt niet alleen voor een beschut terras, maar ook voor de juiste uitstraling. Welk scherm uit onze collectie spreekt jou het meeste aan?

Vrijblijvend advies

Goed advies is onbetaalbaar en dat geldt ook voor het uitkiezen van een nieuw windscherm. De reden? Het is jammer als achteraf blijft dat het gekozen scherm toch niet helemaal past of geschikt is. Om die reden geven we je vooraf graag een helder advies. Gratis. En vrijblijvend, want we willen mensen die 100% tevreden zijn. Meer weten over de schitterende terrasproducten van Xterior? Surf dan snel verder of maak een afspraak.

Als u wilt weten wat Xterior voor u kan betekenen als het gaat om het plaatsen van een windscreen of parasol, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@xterior.nl of telefoonnummer +31497-581010

Xterior, het geheim van een goed terras

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 495 745961