Horeca windschermen

Geef je terras een make over met onze topkwaliteit windschermen

Ben jij de eigenaar van een horecagelegenheid met terras? Dan weet je net zo goed als wij dat het niet eenvoudig is om hiermee op te vallen. Vaak zitten terrassen vlak bij elkaar. Kijk maar eens op het gemiddelde dorpsplein of in het centrum van een grote stad en je hebt ruime keuze uit terrasjes. Een bijkomend probleem is dan nog dat je gasten graag onder alle weersomstandigheden willen kunnen genieten van een lekker drankje of hapje. Gaat het opeens waaien? Dan moet je wel een terras hebben met horeca windschermen die hier tegen kunnen. Bij Xterior vind je dit horeca windscherm. En dat is niet het enige dat we in het assortiment hebben om je terras een fantastische make-over te geven!

Opvallen met prachtige horeca windschermen
Xterior heeft jarenlang ervaring met het produceren van windschermen. We hebben door de jaren heen onze eigen stijl ontwikkeld en hier een groot aantal klanten mee van een perfect terras voorzien. Een terras is meer dan alleen maar een paar tafeltjes voor een cafe. Met ons horeca windscherm, parasols en andere accessoires is het mogelijk een terras te ontwerpen dat helemaal bij je zaak aansluit. Een terras, dat onder alle weersomstandigheden een aangename plek is. Onze parasols en schermen zijn wind- en stormbestendig en met een van onze heaters erbij kunnen je gasten zelfs laat in het jaar nog buiten genieten!

Meer informatie?
Als je meer wil weten over onze windschermen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen we dan bekijken hoe we onze horecawindschermen op jouw terras kunnen inzetten!


Horeca windschermen
Horeca windschermen
Horeca windschermen
Horeca windschermen