Wat als de Horeca weer open mag….
Wat als de Horeca weer open mag…? Dat houdt de volledige Horeca en ons als Horecaleverancier zeer bezig. Hoe verlopen de vaccinaties en vooral hoe snel ? Wat dan… als we de controle over het virus terug hebben. Mag alles tegelijk open of wort er onderscheid gemaakt tussen ‘natte’ en ‘droge’ Horeca. Feit is dat […]
Lees meerEen gezond en succesvol 2021
Ondanks dat het voor veel van onze (Horeca)klanten een moeilijk en onzeker jaar was willen we graag vooruit kijken en positief en met vol goede moed het jaar 2021 ingaan. Wij zijn er van overtuigd dat we het virus er onder gaan krijgen en dat in 2021 de terrassen weer volstromen. Sterker nog…. We zijn […]
Lees meerHet belang van een goed terras tijdens corona
We zitten volop in de 2e coronagolf. Toch is er licht aan de horizon. Men denkt op dit moment na over heropening van restaurants per half december en dat is goed nieuws in deze barre tijden. Ok in de winter zal een goed winterterras heel belangrijk worden bij heropening. Het is belangrijk daar goed over […]
Lees meerJouw terras in coronatijd; zo bereid je je goed voor.
Voor horeca Nederland zijn het momenteel bittere tijden. Met de stijgende temperaturen zouden de terrasjes al geruime tijd vol moeten zitten, maar helaas. De 1,5 meter samenleving zorgt er momenteel voor dat veel cafés en restaurants moedwillig hun deuren dicht moeten houden. Maar er is hoop aan de horizon. De cijfers laten voorzichtig een wat […]
Lees meerHulp in crisistijd: ophangschermen van Xterior
De levensmiddelenbranche is uitgesloten van sluiting wegens het Corona-virus. Echter lopen de medewerkers in deze zaken grote risico’s doordat klanten te dicht bij komen en zich in sommige gevallen nog niet aan de voorschriften houden. Het is daarom belangrijk om uw medewerkers te beschermen tegen de schadelijke gevolgen hiervan en zoveel mogelijk klantcontact te vermijden. […]
Lees meer