Terrasschermen

Terrasschermen

Ben je van plan om jouw terras een upgrade te geven?  Dan is een horeca terrasscherm een onmisbaar item. Als je een goed terras weet op te stellen, kan je er op rekenen dat je terras gedurende het hele jaar drukker is. Dit zorgt er dan ook weer voor dat jouw omzet stijgt. Met de producten van Xterior kun je hier altijd op rekenen. Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment aan terrasschermen en andere producten klaarstaan om elk terras er nog aantrekkelijker uit te laten zien. Een terrasscherm van Xterior.nl is sterk, houdt de wind goed tegen en ziet er daarnaast ook mooi uit.

X-UP2MOVE

Ons meest veelzijdige terrasscherm: verrijdbare schuifschermen met plantenbak

Lees meer

X-UP

Maximale flexibiliteit met onze schuifschermen

Lees meer

X-UP2FLEX

Ons meest flexibele terrasscherm: verrijdbare schuifschermen met extra diepe bak

Lees meer

X-UP2SIT

Terrasscherm met maximaal comfort: schuifschermen met zitbank

Lees meer

Hibis

Strakke vormgeving met transparant uiterlijk

Lees meer

Bellis

Klassiek en duurzaam terrasscherm

Lees meer

Gypsy

Modern terrasscherm met drie samen te stellen panelen

Lees meer

Hedra

Ons meest transparante terrasscherm

Lees meer

Sedrun

Mobiel en toegankelijk terrasscherm

Lees meer
Terrasscherm El Pincho

Terrasschermen voor horeca

Onze horeca terrasschermen kan je in veel verschillende uitvoeringen kopen. Zo is er onder andere de optie voor een windscherm met rvs profielen of een windscherm met aluminium profielen. Afhankelijk van jouw wensen, maken wij een aanbieding op maat voor de horeca terrasschermen.

Bij het kopen van een terrasscherm is het van belang dat je de juiste afmetingen van je terras doorgeeft. Alles wat wij produceren wordt op maat gemaakt, zodat je er zeker van kan zijn dat je de ruimte van je terras optimaal weet te benutten. Wij produceren al onze verschillende uitvoeringen zoals de rvs en de aluminium windschermen op maat.  Daarom is er altijd wel een windscherm die past bij jouw wensen en terras uitstraling.

Geniet het hele jaar door van je terras met een glazen windscherm

Op zoek naar een goed glazen windscherm voor op je terras? Een terrasscherm van glas is voor veel horecazaken een ideale keuze. Een terrasscherm van glas houdt de elementen buiten, zonder dat dit ten koste gaat van het uitzicht. Een doorzichtig windscherm voor op je terras is er in allerlei soorten en maten. Wij vinden het essentieel dat het glazen terrasscherm naadloos bij jouw onderneming past.

Een glazen windscherm voor je terras is dan een goede keuze. Niet alleen houd je de wind zo veel mogelijk buiten de deur, het is daarbij ook zo dat een windscherm van glas er mooi en stijlvol uitziet. Je behoudt hiermee ook het open karakter van je terras. Je gasten voelen zich niet afgesloten van de rest van de wereld, maar houden gewoon overzicht over wat er allemaal buiten je terras gebeurt.

Verrijdbaar glazen windscherm
Terrasschot horeca

Ervaar zelf de voordelen van een uitschuifbaar windscherm

Het is van zeer toegevoegde waarde om een uitschuifbaar windscherm op je terras te hebben staan. Het aanpassen van de hoogte geeft meer karakter en flexibiliteit aan je zaak. Hierdoor zijn gasten sneller geneigd terug te keren naar jouw terras.

Maak van je zomerterras in een handomdraai een winterterras met een uitschuifbaar windscherm. Mocht je er nog niet over uit zijn wat de beste keuze is voor jouw terras? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Ons team staat klaar voor al je vragen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij straks een goed beeld hebt van wat je kunt verwachten op je terras met een uitschuifbaar windscherm.

We bieden veel verschillende designs. Van een doorzichtig uitschuifbaar windscherm tot een met je eigen logo erop verwerkt. Het hebben van een doorzichtig uitschuifbaar windscherm biedt veel voordelen. Zo kunnen je gasten het hele jaar door blijven genieten van je terras met het uitzicht daaromheen.

Een verplaatsbaar windscherm op jouw terras

Om het nog gemakkelijker te maken om je terras indeling snel aan te passen of juist weg te halen voor als je een evenement hebt, is er ook een terrasscherm op wielen te verkrijgen.

Het hebben van een verplaatsbaar windscherm op je terras brengt nog meer voordelen met zich mee als het gaat om personeelsbezetting. Het is vrij eenvoudig om alleen een terrasscherm op wielen te verplaatsen. Doordat je minder personeel op dit taakje hoeft in te zetten, blijft de prioriteit bij de gasten te liggen. Hierdoor is het hebben van een verplaatsbaar windscherm op je terras ook winstgevend voor het bedrijf.

Offerte op maat

Heeft u interesse in deze terrasscherm? Wij helpen u graag verder. Vraag hier onder uw offerte aan!