Winterterrassen van Xterior

De dagen worden korter en kouder, Xterior zorgt ervoor dat je meer haalt uit je terras tijdens de wintermaanden. Met de windschermen en parasols van Xterior blijven bezoekers ook tijdens de koudere dagen op je terras aanwezig. Maak je ook gebruik van de warmtelampen van Xterior dan verleng je de dag voor je bezoekers wat allemaal resulteert in een hogere dagomzet. 

 

Bij het realiseren van onze winterse terrasoplossingen zien we een gemiddelde omzetstijging bij onze klanten van 30%. Je winterterras heb je daarom ook zo terug verdiend!

 

Xterior vindt het belangrijk dat een terrasoplossing past bij de uitstralingen van je ondernememing. Romantisch, strak of robuust: voor ieder etablissement heeft Xterior een passende oplossing. Naast onze kennis van terrasoplossingen denken we vooral mee met horeca ondernemers. Denk hierbij aan passende aankleding, scherpe prijzen, snelle levering maar ook maatwerk is belangrijk. 

 

Ben je ook toe aan een seizoensverlengende terrasoplossing? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende afspraak voor uw winterterras.