Aanleggen horecaterras

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een perfecte horecaterras aanleggen

Heb jij een horecazaak, die goed draait, maar heb je niet het idee dat je optimaal gebruik maakt van je terras? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij wat er allemaal mogelijk is met een terras. Bij Xterior hebben we vele jaren ervaring met het ontwikkelen van terrassen, we gaan hier ook graag voor jou mee aan de slag. We maken voor jou een terras dat geschikt is voor alle seizoenen. Waarom zou je alleen maar profiteren van de extra omzet die je met een terras behaalt op dagen dat het prachtig weer is. Ook op mindere dagen zitten mensen graag ergens op een terrasje.

Een professioneel horecaterras aanleggen

Voor het aanleggen van een professioneel horecaterras kun je het beste contact opnemen met een ervaren partij. Xterior gaat graag met je aan de slag, op het gebied van advies en ontwerp, maar ook productie en montage. We hebben een zeer ruim assortiment producten voor je klaarstaan. Je kunt hierbij denken aan onder andere terrasschermen, windschermen, stormvaste parasols, zonwering en nog veel meer. Deze producten zijn allemaal te krijgen in verschillende afmetingen en kleuren. We kunnen je hierbij ook nog allerhande andere terrasaccessoires leveren.

Meer over ons

Een horecaterras aanleggen met Xterior

Het is belangrijk om goed na te denken over je terras en de mogelijkheden die je hier allemaal mee hebt, voordat je ertoe besluiten om tot actie over te gaan. Wij gaan graag een keer met je om de tafel zitten om samen met jou te bekijken hoe jouw terras er straks uit moet komen te zien. We kunnen alle onderdelen van je nieuwe terras voor je personaliseren, zodat mensen er straks niet onderuit kunnen dat het jouw terras is waarop ze zo aan het genieten zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Neem contact op