Aanleggen van terras horeca

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Het aanleggen van terras voor horeca

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van het aanleggen van terrassen voor horecagelegenheden? Dan hoef je hier niet meer verder voor te zoeken. Je vindt namelijk de beste producten voor het aanleggen van terras voor horeca bij Xterior. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring op het gebied van het ontwerpen van terrassen, maar ook als het aankomt op de productie hiervan, alsmede het monteren van de verschillende onderdelen. Een horeca terras aanleggen is iets wat onze mensen graag voor jou doen. Dan weet jij straks zeker dat je een terras hebt waar het hele jaar door mensen zitten.

Een horeca terras aanleggen met Xterior

Bij Xterior hebben we veel ervaring met het aanleggen van terrassen. We raden je dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als je meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt. We vertellen je dan graag meer over de manier waarop wij ervoor gaan zorgen dat jij straks een terras hebt dat het hele jaar door vol zit met mensen. Dit is onder andere te bewerkstelligen door middel van slim gebruik van terrasschermen en parasols. Hiermee zit iedereen op jouw terras straks lekker uit de wind. En is het een koude dag? Dan is het mogelijk om hier met terrasverwarming iets aan te doen.

Meer over ons

Meer weten over het aanleggen van een terras voor horeca?

Een horeca terras aanleggen is iets waar we bij Xterior alles vanaf weten. We delen deze kennis graag met jou, zodat je er zeker van kunt zijn dat jij straks met je horecazaak een prachtig terras hebt staan. Een terras waar mensen met veel plezier tijd op doorbrengen en zo helpen met het omhoog stuwen van de omzet van je zaak. Meer weten over ons bedrijf en de mogelijkheden die we je te bieden hebben? Dan kun je hier altijd even contact over opnemen met ons. In een persoonlijke afspraak bekijken we graag jouw wensen en onze mogelijkheden.

Neem contact op