Aanleggen van terras

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Professioneel een terras aanleggen

Bij Xterior ben je aan het juiste adres als je een terras aan wil laten leggen voor je cafe, restaurant of andere horecagelegenheid. We raden je dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website, om hier een goede indruk te krijgen van wat je bij ons allemaal kunt verwachten. Het aanleggen van terras bij een horecagelegenheid is iets wat wij al vele malen hebben gedaan, door heel Nederland. Niet alleen maken wij een prachtig terras voor je, we zorgen er ook nog eens voor dat mensen hier het hele jaar door van kunnen genieten.

Een terras aanleggen waar mensen het hele jaar op kunnen zitten

Een terras is zeker niet alleen maar een plek om in de zomer op plaats te nemen. Als je een terras namelijk goed inricht en voorziet van de beste elementen die er te krijgen zijn, dan kun je ervoor zorgen dat het ook een plek is waar mensen op minder mooie dagen kunnen gaan zitten. Bij Xterior weten we precies hoe je ervoor moet zorgen dat een terras helemaal klaar is voor alle mogelijke weersomstandigheden. We verkopen niet alleen maar stormvaste parasols en zonneschermen, maar ook windschermen en speciale kachels om de temperatuur op je terras altijd zo aangenaam mogelijk te houden.

Meer over ons

Meer weten over het aanleggen van terrassen?

Het aanleggen van terrassen is onze expertise. We nodigen je dan ook van harte uit om eens contact met ons op te nemen, zodat we samen met jou kunnen bekijken wat er allemaal met je terras mogelijk is. Een goed terras zorgt altijd voor meer omzet, wij zorgen er graag voor dat jouw terras straks niet beter kan! We gaan graag met je om tafel om te bekijken wat voor stijl je op jouw terras wil hebben en hoe weer-proof je jouw terras nu precies wil hebben.

Neem contact op