Corona schermen horeca

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Corona schermen horeca

Als het gaat om corona schermen voor de horeca, dan ben je bij Xterior precies op de juiste plek. Wij zijn jouw terras meer dan waard. Als je zoekt naar een ideale partner in het kader van corona schermen voor je terras, neem dan direct contact met ons op. Wij steunen jou met hart en ziel. Het liefst denken we in oplossingen. Ook jouw onderneming moet het redden. Nu en in de toekomst. Bij ons vind je de ideale corona schermen die voldoen aan de gestelde eisen. Kies voor onze terrasschermen en je bent perfect voorbereid voor de 1,5 samenleving.

Horeca schermen corona op maat gemaakt

Wij maken corona schermen horeca die precies passen op jouw terras. We zijn er voor het gehele proces. Zo weet je als ondernemer precies waar je aan toe bent. Allereerst staan we graag klaar voor deskundig advies. We kunnen ons goed voorstellen dat je nog allerlei vragen hebt. Schroom niet om contact met ons op te nemen. We zijn er verder ook voor ontwerp, productie en montage. Welke afmetingen je ook wenst, wij gaan het voor je regelen. Bij ons mag je vertrouwen op een scherpe prijs. Daarnaast staan jouw specifieke wensen hoog in het vaandel. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de terrasbranche weten wij ook die horeca schermen te produceren die jij juist nu nodig hebt.

Meer over ons

Terrasschot horeca

Meer omzet door horeca schermen corona

Jij kijkt uit naar meer omzet. Dat begrijpen wij als geen ander. Het voordeel van onze horeca schermen is dat ze verrijdbaar zijn. We hebben de terrasschermen op dit moment bijna allemaal uitgevoerd met wielen. Zo kun je ze uitstekend verrijden tussen en rond jouw terrassen. Zo heb je een ideaal tussenscherm tussen de tafels. Het kan een idee zijn om ze nog uit te breiden met een mooie plantenbak. De horeca schermen zijn uitstekend te verankeren. Het is maar net wat jij wenst. Dankzij de flexibiliteit van de schermen zijn er allerlei oplossingen te bedenken. Zo kun je jouw terras precies indelen zodat hij voldoet aan de nieuwe situatie. Jij zoekt ook naar een perfecte oplossing? Neem vandaag nog contact met ons op. We vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Neem contact op