Glazen afscheiding tuin

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een glazen afscheiding van je tuin

Je wil iets meer privacy in je tuin, maar toch ook niet helemaal het zicht op je omgeving verliezen? Dan raden wij je aan om eens contact op te nemen met Xterior. Wij kunnen je een glazen afscheiding voor uw tuin leveren die helemaal op maat is gemaakt. Zo zit je lekker in jouw eigen tuin te genieten en zie je toch het leven dat om je tuin heen gebeurt. De producten die wij leveren worden door ons zelf geproduceerd, zodat wij aan jou de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen garanderen. Indien je hier meer over wilt weten kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen.

Met een glazen afscheiding je tuin beschermen

Als jij een tuin hebt waar je lekker in kunt zitten, dan zul je dat graag ook zo vaak mogelijk willen doen. Maar misschien staat je tuin in een wijk waar veel reuring is en zit je er niet op te wachten dat mensen die langs je tuin lopen precies kunnen horen waar jij het op je terras over hebt. In een dergelijk geval is het goed om te kiezen voor een glazen afscheiding voor je tuin. Kom gewoon een keer met Xterior om tafel zitten om met ons door te nemen wat voor mogelijkheden wij allemaal voor je hebben. We maken dan een ontwerp op maat, dat we net zo vaak aanpassen tot jij er helemaal tevreden over bent.

Meer over ons

Meer weten over een glazen afscheiding?

We helpen je graag om nog meer te genieten van je tuin. Met een glazen afscheiding zorg je voor een mooie manier om je tuin meer privacy te geven, terwijl je jezelf ook niet helemaal afsluit van je buurt. Bij Xterior zorgen we ervoor dat jij straks zit te genieten in een tuin die helemaal naar wens is. Je vindt op deze website meer informatie over onze producten, ook op het gebied van parasols en terrassschermen.

Neem contact op