Glazen afscheiding voor terras

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een glazen afscheiding voor jouw terras

Je terras is een belangrijke trekker voor je horecazaak. Als jij een goed terras hebt staan, dan kun je hier je omzet een enorme boost mee geven. Bij Xterior ben je aan het juiste adres als je een terras neer wilt zetten dat het hele jaar mee kan gaan. Waarom zou je alleen als het mooi weer is gebruik maken van de mogelijkheden van je terras, als je jouw gasten hier ook het hele jaar van kunt laten genieten. Wij maken alle onderdelen van je terras helemaal op maat. Je kunt met een glazen afscheiding je terras onderverdelen in verschillende gedeeltes, waarbij je er wel voor zorgt dat je terras een open karakter houdt.

Glazen afscheiding voor een terras op maat

Een terras is meer dan alleen maar een plek waar je gasten in de zomer een drankje of hapje kunnen nuttigen. Als jij een terras hebt dat er gezellig en comfortabel uitziet, dan kun je er op rekenen dat je gasten hier met plezier naar terug zullen keren. Met een glazen afscheiding je terras nog mooier of functioneler maken doe je met Xterior. Wij maken al onze producten zelf en kunnen zodoende helemaal op maat leveren. Wil jij meer weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt? We staan altijd klaar om eens met je in gesprek te gaan en je wensen op gebied van je terras met je door te nemen.

Meer over ons

Meer weten over een glazenafscheiding voor een terras?

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je altijd optimaal gebruik kunt maken van je terras. Wij maken een indeling van je terras waarmee je het beste uit het potentieel haalt. Het is belangrijk om daarbij op te letten dat elk hoekje van je terras zo goed mogelijk gebruikt wordt. Bij Xterior hebben we jarenlange ervaring met het opbouwen van terrassen. We zetten onze ervaring en perfecte producten graag in voor jouw terras!

Neem contact op