Glazen tuinscherm

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een prachtig glazen tuinscherm voor bij je thuis

Heb jij een huis met een mooie tuin, maar vind je dat hier nog iets mist? Bij Xterior hebben we de oplossing voor je. We verkopen namelijk een glazen tuinscherm dat een perfecte aanvulling is voor je tuin. Dit scherm kan op meerdere verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt er voor kiezen om het scherm neer te zetten als zogeheten windbreker, een bescherming tegen de elementen die altijd welkom is. Daarnaast kun je een tuinscherm ook gebruiken voor een stukje extra privacy. We maken dit scherm helemaal op maat voor jou. Zo weet je zeker dat je een scherm krijgt dat voldoet aan al je eisen.

Voor een tuinscherm glas als materiaal

Bij Xterior weten we alles van het buitenleven. We verkopen producten voor in je tuin of voor op je balkon, maar ook bijvoorbeeld parasols en schermen die op een balkon van een horecagelegenheid gebruikt kunnen worden. We maken onze producten helemaal zelf en kunnen zo de hoogste kwaliteit garanderen. Als wij een glazen tuinscherm bij je neerzetten, dan kun je er op rekenen dat dit tegen een stootje kan. Het mag flink gaan stormen en dan nog zal je scherm geen krimp geven. Dit is de kwaliteit die wij graag aan onze gebruikers willen leveren.

Meer over ons

Meer weten over ons tuinscherm van glas

Als wij voor een tuinscherm glas gebruiken, dan kun je er op rekenen dat dit een zeer stevige soort glas is. Wil je hier meer over weten of een afspraak met ons maken om onze mogelijkheden te bespreken? Bel of mail ons dan met al je vragen. We komen graag eens bij je langs om te bekijken waar en hoe wij dat scherm voor je neer gaan zetten. We bekijken dan samen met jou wat de maat moet zijn voor het scherm, zodat jij straks extra kunt gaan genieten in je tuin.

Neem contact op