Grote parasol

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Grote parasols

Grote parasol gezocht? Wij zijn dé specialist op het gebied van grote parasols. Hoe groot is groot? Bijna alles is mogelijk. We leveren grote parasols voor ieder terras in Nederland en Vlaanderen. De grote parasol zorgt voor het ultieme terrasgevoel. Wat dat gevoel is? Een beetje kletsen, een glaasje drinken, gewoon simpelweg ontspannen. Een brandende zon of een onverwachte regenbui past niet in dat beeld van relaxt een terrasje pikken.

Aansprekende designs

Wil jij je terras populairder maken met een grote parasol? Wij hebben parasols in ieder formaat, in iedere kleur en in meerdere aansprekende designs. Bekijk online de voorbeelden, er zit vast wel een exemplaar bij dat bevalt. We vinden het belangrijk dat je helemaal tevreden bent over je bestelling. Om dat te realiseren, spreken we vooraf graag alles goed met je door.
Meer over ons

Eersteklas service

Wil je een speciale opdruk? Een afwijkende vorm? Alles kan, we doen er alles aan om het terras helemaal naar jouw smaak in te richten. Een eersteklas service is bij ons vanzelfsprekend. Zo leveren we producten snel uit, is maatwerk de standaard en kun je altijd al je vragen aan ons stellen. Kies je ook voor een aantrekkelijk terras? Maak je terras mooier met de kwaliteitsproducten van Xterior!

Eenvoudig verstelbaar

Als u liever in alle rust onze producten wilt bekijken, dan kunt u ook de gratis brochure bestellen. Al onze kwaliteitsparasols zijn eenvoudig verstelbaar, uiterst windbestendig en van hoogstaande kwaliteit. Bekijk bijvoorbeeld eens de Jumbrella, Magnum en de Largo: dit zijn stuk voor stuk grote parasols van topkwaliteit. Welke parasols vallen bij u in de smaak?

Neem contact op