Horeca parasols

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Horeca parasol biedt vele voordelen

Xterior adviseert, ontwerpt, produceert en monteert parasols voor horecaondernemingen. Een parasol is niet enkel een functioneel hulpmiddel om klanten te beschermen tegen de weerselementen. Een parasol geeft jouw terras meerwaarde en heeft een positief effect op jouw bedrijfsresultaat. Een terras is vaak het eerste wat iemand van jouw bedrijf ziet aangezien veel terrassen voor het etablissement zijn geplaatst. Een terras dient een uitnodigende omgeving te zijn. Een mooie parasol geeft het terras sfeer en zorgt ervoor dat je het terras optimaal kunt benutten in verschillende weersomstandigheden. Het beschermt de klant tegen de zon en regen waardoor ze langer kunnen blijven zitten en daardoor meer per bezoek kunnen besteden. Voor parasols voor de horeca, voor professioneel gebruik, kun je bij Xterior prima slagen. Onze parasols kunnen uitgerust worden met verwarming en licht en zijn stormbestendig. Daarnaast is elke horeca parasol waterdicht. Dus zelfs als het normaal gesproken te regenachtig, koud of te winderig zou zijn om jouw klanten op het terras te kunnen bedienen, kan dat wel met de inzet van onze kwalitatief hoogwaardige parasols.

XL parasols

Met een spanwijdte tot 12 x 12 meter

Lees meer

Vrijhangende parasols

Ruimtebesparing op je terras

Lees meer

Ronde parasols

Pittoreske ronde parasols

Lees meer

Vierkante parasols

Praktische vierkante parasols

Lees meer

Rechthoekige parasols

Veelzijdige rechthoekige parasols

Lees meer

Terras parasol voor horeca op maat en in jouw stijl

Zoals gezegd is het terras bij veel horecagelegenheden het eerste wat een bezoeker van jouw bedrijf ziet. Xterior levert terras parasols voor de horeca in verschillende kleuren en stijlen, of je nu gaat voor een ronde, vierkante of rechthoekige parasol. Als visitekaartje van jouw bedrijf kun je de restaurant parasol ook voorzien van jouw naam en bedrijfslogo. Zo verhoog je de herkenbaarheid en is elke foto die wordt gemaakt door gasten en voorbijgangers een gratis online-visitekaartje voor jouw bedrijf. Met jouw terras geef je ook al aan wat gasten binnen kunnen verwachten. Dus zelfs als ze niet buiten willen zitten, helpt een representatief terras ervoor dat men eerder bij jou naar binnen stappen. Bij Xterior leveren we ook het maatwerk dat je wenst. Maatwerk begint met een goed gesprek want alleen zo kunnen we een ontwerp maken dat aansluit bij de eisen die jij stelt. Op basis van de informatie uit het gesprek, werken we de wensen en behoeften verder uit. Dit kunnen wij bijvoorbeeld uitwerken in een 3D tekening zodat je een goed beeld krijgt van het beoogde eindresultaat.

Meer over ons

Horeca parasol kopen

Wanneer je een horeca parasol wilt kopen, zijn er verschillende keuzes die je kunt maken. Bij Xterior kun je door ons aanbod een terras parasol kopen dat naar wens en smaak is samen te stellen. Dat begint bij de vorm. Je kunt kiezen uit rechthoekige, vierkante en ronde parasols. Afhankelijk van het model kan verwarming en verlichting geïntegreerd worden. In een later stadium kan die keuze alsnog gemaakt worden en wordt het om de mast gemonteerd. De parasols zijn in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar en kunnen bedrukt worden met jouw logo. Het doek is water- en vuilafstotend, kleurecht en UV-bestendig. Onze parasols zijn wind- en stormvast, sommige modellen zelfs tot windkracht 10! Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen dus voor welk type parasol je ook gaat, de kwaliteit is gegarandeerd. Heb je toch specifieke wensen met betrekking tot de inrichting van jouw terras? Zoals eerder al genoemd, leveren we ook maatwerk. Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Grote parasol voor de horeca

Afhankelijk van jouw terras, kies je de parasol of parasols om jouw terras te overkappen. Op onze website kun je de afmetingen bekijken waarin onze modellen standaard zijn te leveren. Op zoek naar een parasol voor een groot horeca terras waarbij een van onze standaardmaten niet voldoet? Het is mogelijk om een grote terras parasol voor jouw horeca etablissement op maat te laten maken, neem daarvoor contact met ons op. Met een grote parasol voor de horeca bescherm je jouw bezoekers ook effectief tegen rondvliegende pluisjes en bladeren die in het eten en drinken kunnen belanden. In plaats van een grote parasol kun je ook voor een dubbele parasol voor de horeca kiezen om het terras om die manier te overkappen. Wanneer je geen parasolvoet wilt, dan kan dat bijvoorbeeld met een zweef parasol voor horeca waar meerdere parasols aan hangen.

Horeca parasolvoet voor mobiliteit

Voor het mooiste en meest praktische resultaat, adviseren we je de parasols in de grond te verankeren. Niet alleen vanwege de stabiliteit maar het bespaart ruimte en jouw terras ziet er daardoor opgeruimd uit. Maar wellicht is dit niet mogelijk of wens je meer flexibiliteit. In dat geval kunnen we een parasol voet voor de horeca leveren. Xterior heeft een groot assortiment waar je eenvoudig de parasolvoet voor een horeca parasol kunt vinden die aan jouw wensen voldoet. Net als het frame en de acryldoeken zijn de parasolvoeten van hoge kwaliteit en zorgen ze voor een stabiele basis voor elk type parasol. Wil je het gebruik van een parasolvoet minimaliseren, overweeg dan een van onze zweefparasols.

Zweef parasol voor horeca

Wil je liever helemaal geen voet in het midden? Kies dan voor een schitterende vrijhangende horeca zweefparasol. Deze parasols zorgen ervoor dat er veel bewegingsvrijheid op het terras is en het uitzicht niet belemmerd wordt door een parasolvoet in het midden. Deze parasols zijn van Europese topkwaliteit en naast windvast ook waterdicht en vuilafstotend. Ze zijn eenvoudig te openen en te sluiten en te leveren in 1,2,3 of 4 parasol-uitvoeringen. De zweefparasol geeft allure aan jouw terras en verhoogt ook de ruimte die beschikbaar is voor het plaatsen van stoelen en tafels zodat je meer gasten kunt bedienen op jouw terras. We hebben deze vrijhangende parasols in diverse uitvoeringen en afmetingen beschikbaar en ze zijn uiteraard ook te voorzien van jouw eigen huisstijl.

Horeca parasol 4×4 meter

Bij Xterior kun je terecht voor verschillende formaten parasols voor het terras. Zo hebben we ook vierkante parasols. Deze hebben niet alleen een strak uiterlijk maar zijn ook praktisch. Zo kun je een vierkante terras parasol eenvoudig tegen een muur plaatsen. Daarnaast geeft de vierkante horeca parasol meer schaduw dan een ronde parasol met een vergelijkbare diameter. Onze vierkante parasols zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De horeca parasols van 4×4 meter zijn populair maar zeker niet de enige afmeting. Bij Xterior kun je ook kiezen voor een horeca parasol van 2×2, een horeca parasol van 3×3, een horeca parasol van 3×4, een horeca parasol van 5×5, een horeca parasol van 6×6 en zelfs een horeca parasol van 7x7Voor al deze horeca parasols geldt, dat ze zijn uitgerust met het stevige doek van acryl of polyester dat water en vuil afstoot. Elke terras parasol beschikt ook over het sterke frame dat bij sommige uitvoeringen zelfs bij windkracht 10 nog blijft staan in geopende toestand.

Terras parasol voor sfeer en bescherming

Maak van jouw terras ook een plek waar klanten niet meer weg willen. Of je nu kiest voor de pittoreske ronde parasol voor een terras, een terras parasol dat rechthoekig is of een vierkante terras parasol van 4×4; het verhoogt het aanzien en winstgevendheid van jouw terras. Bekijk de foto’s op onze website om te zien hoe onze terrasparasols de terrassen van andere horecagelegenheden hebben getransformeerd tot uitnodigende plek waar het onder bijna elke weersomstandigheid goed toeven is. Kies ook voor een terras parasol om dat extra comfort te bieden voor jouw gasten. Doordat de terrasparasols exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd kunnen we snel leveren en monteren. Het stelt ons ook in staat om de constante kwaliteit van onze terras parasols te kunnen waarborgen.

Parasol stormbestendig

Onze parasols zijn wind- en stormvast. Een aantal modellen kunnen zelfs windkracht 10 aan! Als het windkracht 10 is, zullen er wellicht niet veel mensen zijn die op een terras blijven zitten maar soms kan een enkele rukwind er natuurlijk voor zorgen dat een parasol gaat bewegen of zelfs omvalt. Onze professionele stormbestendige parasol geeft jouw klanten niet het gevoel dat ze met gevaar voor eigen leven op jouw terras zitten en voorkomt dat de parasol eindigt bij de buren. Onze parasol is stormbestendig door het gebruik van een kwalitatief hoogwaardig frame en sterk doek van acryl. Ze zijn goed getest op de weersomstandigheden zoals die zich in Nederland kunnen voordoen. Zorg wel dat ze goed verankerd zitten of gebruik een hoogwaardige horeca parasolvoet die ook in ons assortiment is te vinden. Wij kunnen je op dat gebied prima adviseren zodat je de juiste combinatie kiest van voet en terras parasol.

Verstelbare parasol met verschillende mechanieken

Of je nu voor een terras parasol die rechthoekig is kiest of een ronde variant, we bieden verschillende mechanieken om de terras parasol te openen. De populaire varianten zijn katrol mechaniek, greep mechaniek en zwengel mechaniek. 

Een zwengel mechaniek is handig wanneer je wat kleiner bent want zolang je bij de zwengel kunt, kun je de verstelbare parasol eenvoudig opendraaien. Bij een katrol mechaniek lijkt het openen van de terrasparasol op het hijsen van een zeil. De greep mechaniek is misschien wel de meest klassieke manier. Het wordt ook wel push-up systeem genoemd. De baleinen zijn dan bevestigd aan de greep rond de stok. Je opent de parasol voor het terras door de greep omhoog te bewegen. Deze technieken zorgen ook voor een in hoogte verstelbare parasol. Aan jou de keuze voor welk van deze mechanieken je kiest om de parasol te openen/sluit en in hoogte te verstellen.

Wil je ook meer verdienen met een mooier terras?

Wil je jouw terras ook aantrekkelijker maken voor jouw klanten én winstgevender? Haal alles uit je terras en kies voor de hoogwaardige en slijtvaste terras parasols van Xterior. Met meer dan 20 jaar ervaring in terrasoplossingen en vele leveringen door heel Nederland, kunnen we samen met jou tot de perfecte oplossing komen die past bij jouw situatie en budget. Veel van onze producten worden speciaal voor ons geproduceerd waardoor levertijden kort zijn en de prijzen scherp gehouden kunnen worden. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken om het meeste uit jouw terras te halen. Bellen kan via +31 495 745961 of mail naar [email protected].

 

Offerte op maat

Heeft u interesse in deze parasol? Wij helpen u graag verder. Vraag hier onder uw offerte aan!