Horeca terras advies

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Professioneel horeca terras advies

Ben jij op zoek naar een professionele partner met ervaring op het gebied van het inrichten van terrassen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we je bij Xterior allemaal te bieden hebben. Bij ons bedrijf kun je er namelijk altijd op rekenen dat je de hoogste kwaliteit geboden krijgt. We bieden niet alleen maar de producten om van je terras een succes te maken, maar ook de expertise die nodig is om het terras dan zo goed mogelijk te ontwerpen. Wil je hier meer over weten? Dan kun je natuurlijk altijd even contact over opnemen met ons.

Terras advies voor horeca

Heb jij een horecagelegenheid maar heb je het idee dat je terras niet optimaal wordt benut? Bij Xterior horen we vaak de vraag wat er het beste met een terrasruimte gedaan kan worden. Wij hebben altijd een goede oplossing voor deze vraag. We gaan dan samen met jou zitten om te bekijken wat voor ruimte jij tot je beschikking hebt, waarna we hier een goede invulling voor gaan bedenken. Het is zo dat je, met de juiste onderdelen, een terras kunt maken dat je het hele jaar door in kunt zetten. We hebben bijvoorbeeld terrasschermen en stormvaste parasols die je klanten uit de wind houden.

Meer over ons

Terras advies voor horeca op maat

Bij Xterior maken we een terras voor je dat helemaal perfect bij jouw horecagelegenheid past. We geven je niet alleen maar horeca terras advies, maar kunnen ook alle producten die je op je terras wenst helemaal op maat voor je maken. Niet alleen maar op maat, maar ook nog eens helemaal volgens de stijl van jouw zaak. Zo zien mensen direct dat het jouw terras is waar ze net zo genoeglijk op plaats hebben genomen.

Neem contact op