Vergunning horeca terras

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Aan de slag met je horeca terras vergunning

Heb jij een horeca terras vergunning voor je horeca gelegenheid en wil je hier nu optimaal gebruik van gaan maken? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Xterior. We hebben veel ervaring met het inrichten van een terras, zodat je hier meer publiek mee kunt trekken. We hebben namelijk een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige windschermen voor je klaarstaan, waarbij we ook nog eens de mooiste stormvaste parasols verkopen. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in een groot aantal verschillende afmetingen en kleuren, zodat je straks iets op je terras hebt staan wat echt bij de uitstraling van je zaak past!

Een vergunning voor horeca terras

Als jij een vergunning hebt om een horeca terras aan te leggen en te exploiteren, dan is het goed om hier ook serieus mee aan de slag te gaan. Samen met jou gaan we eens om tafel zitten om te bekijken hoe we kunnen zorgen dat jouw terras er straks helemaal perfect uitziet. Waar zetten we de verschillende elementen neer? Welke kleuren en stijlen wil je hierbij gebruiken? Als jij een terras hebt staan dat helemaal goed is ingericht, dan heb je er eigenlijk een ruimte bij die je het hele jaar door in kunt zetten. Een plek die aantrekkelijk is voor je klanten, die dan ook als het minder goed weer is buiten kunnen genieten op je terras.

Meer over ons

Je horeca terras vergunning optimaal benutten

Met een vergunning voor horeca terras kun je aan de slag met het inrichten van een perfect terras voor jouw horecazaak. We raden je dan ook aan om gewoon eens contact met ons op te nemen om alle mogelijkheden met ons door te nemen. Of neem eens een kijkje op onze website, waar we allemaal voorbeelden van onze terrasinrichtingen voor je klaar hebben staan. Als jij met Xterior in zee gaat heb je straks een terras dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Neem contact op