Horeca terrasafscheiding

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Op zoek naar een goede horeca terrasafscheiding?

Heb jij een terras bij je horecazaak, maar heb je het idee dat je hier nog niet optimaal gebruik van maakt? Dan is het goed om hier eens contact over op te nemen met Xterior. Wij hebben namelijk de producten klaarstaan waarmee het mogelijk is om van jouw terras een echt topterras te maken. Soms is het mogelijk om met een paar kleine aanpassingen al wonderen te verrichten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een horeca terrasafscheiding in te zetten. Wij hebben meerdere verschillende producten in deze categorie in het assortiment klaarstaan. We overleggen graag eens met je welke terrasafscheiding voor horeca het beste bij jouw zaak past.

Met een terrasafscheiding je horeca terras aantrekkelijker maken

Dat terras bij je horecazaak kan nog veel beter gebruikt worden. Wist jij dat je met een goed terras je omzet een enorme boost kunt geven? Mensen zitten graag op een terras, en als jij er voor zorgt dat dit zo goed mogelijk is ingedeeld, dan zullen er alleen maar meer mensen komen. Je gasten willen graag een stukje privacy hebben, maar ze vinden het niet leuk om dan helemaal afgezonderd te zitten. Hier kun je op inspelen door bijvoorbeeld een terrasafscheiding voor horeca van glas in te zetten. Maar er zijn op dit gebied meerdere verschillende oplossingen te bedenken.

Meer over ons

De ideale horeca terrasafscheiding

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw terras helemaal perfect is ingedeeld. Weet jij al hoe je met een terrasafscheiding je horeca gelegenheid nog populairder gaat maken? Wij geven je hier graag advies over. Neem dan ook vandaag nog even contact met ons op om een afspraak met ons te maken. Samen met jou gaan we ervoor zorgen dat jouw terras straks een enorme trekpleister is. Een plek waar mensen met veel plezier zitten, het hele jaar door!

Neem contact op