Horeca terrasinrichting

Horeca terrasinrichting is dé specialisatie van ons bedrijf. Je terras zorgt voor een belangrijk deel voor de omzet. Direct, doordat het terras zorgt voor extra inkomsten. Maar ook indirect, doordat een sfeervol en aangenaam terras uitnodigt tot een bezoek. Kortom, terras inrichting voor de horeca is cruciaal voor de winstgevendheid van je horecabedrijf.

Altijd comfortabel

Wij verhogen de winstgevendheid van horecabedrijven, door terrassen een make-over te geven. De buitenruimte wordt stijlvoller, aantrekkelijker en eigentijdser. Niet onbelangrijk: we zorgen dat de gast zich alle dagen van het jaar comfortabel voelt. Windschermen, terrasverwarming, parasols, er zijn talloze manieren om een aangenaam terrasklimaat te creëren.

Terrasproducten

Kortom: terras inrichting voor de horeca kent voor Xterior geen geheimen. In onze eigen fabriek maken we eersteklas terrasproducten. Voorbeelden uit de praktijk zien? Check dan direct de foto’s op deze website. Natuurlijk kun je ook langskomen voor een persoonlijk advies op maat. Op afspraak zijn we 6 dagen per week geopend. Kom naar de showroom, we laten jullie graag alle mogelijkheden ervaren!