Horeca terras

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Horeca terras

Een horeca terras moet niet alleen voldoen aan uw specifieke wensen, maar vaak ook aan de regels die de overheid stelt. Gelukkig staat maatwerk bij ons centraal. Wij maken het horeca terras waar u van droomt. Nieuwsgierig naar ons uitgebreide aanbod? Een virtueel voorproefje van de vele mogelijkheden vindt u hier op deze website. Of u nu veel of weinig ruimt heeft: wij maken van uw terras dé eyecatcher van uw zaak!

Terrasverwarmers

Zorgeloos genieten, ook als de zon het even laat afweten? Vanzelfsprekend treft u ook accessoires zoals terrasverwarmers aan. Voor al onze producten geldt dat wij hoogwaardige kwaliteit cruciaal vinden. Om die reden treft u bij ons enkel producten aan van kwaliteitsmerken aan. Merken die bewezen hebben dat ze design, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Nieuwsgierig? Bekijk de site, volg ons op sociale media of neem direct contact op. Wij horen graag van u!

Meer over ons