Mobiel terrasscherm

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Mobiele terraschermen

Een mobiel terrasscherm is handig en beschermt je terras altijd. Mobiele terrasschermen zorgen dat je heerlijk beschut zit, waar de wind ook vandaan komt. En als de zon laag staat en de zon in je ogen schijnt? Een kleine handeling en je mobiele terrasscherm staat weer perfect opgesteld. Sommige mensen denken dat mobiele terrasschermen niet zo duurzaam of sterk zijn als onverplaatsbare exemplaren. Niets is minder waar.

Mobiele modellen zijn betaalbaar

Wij leveren het ideale mobiele terrasscherm. De schermen zijn oersterk, gaan eindeloos lang mee, want ze zijn gemaakt van de beste materialen. Niet onbelangrijk: onze mobiele modellen zijn geen cent duurder. Een terrasscherm beschermt niet alleen tegen alle weersomstandigheden, het zorgt ook voor extra omzet. Hoe? Heel eenvoudig: doordat het je zaak de juiste uitstraling geeft.

Meer over ons

Aantrekkelijke uitstraling

Mediterraan of Aziatisch? Kleurrijk of toch liever strak in één kleur? Alles kan. Maatwerk is voor ons heel logisch, wij zorgen dat de terrasschermen je horecazaak aantrekkelijker maken. Meer weten over de functionaliteiten van de verschillende terrasschermen? Weten welk scherm bij je past? Klik dan snel verder naar de online voorbeelden of neem contact op. Ervaren medewerkers staan voor je klaar!

Neem contact op