Mobiel windscherm terras

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een mobiel windscherm voor je terras

Als jij voor je horecazaak de beschikking hebt over een terras, dan heb je hiermee een mogelijkheid in handen om veel meer klanten te trekken. Vooral op zonnige dagen vinden mensen het prettig om lekker buiten te zitten en iets te drinken of eten. Maar zou het niet ideaal zijn als je ervoor kunt zorgen dat jouw terras ook buiten het zomerseizoen een ideale plek is om te zijn? Met een mobiel windscherm je terras een boost geven is dan een perfect idee. Bij Xterior hebben we voor jouw terras een mobiel windscherm ontwikkeld waarvan je zeker kunt zijn dat jouw gasten hier optimaal van gaan genieten.

Een mobiel windscherm voor je terras gebruiken

Wind kan soms wel eens roet in het eten gooien als je een terras hebt. Je gasten zitten net lekker te genieten en dan gooien de weersomstandigheden opeens roet in het eten. Wind en regen zijn op dat gebied notoire roet-in-het-eten-gooiers. Met een mobiel windscherm je terras extra bescherming bieden is dan de ideale oplossing. Je hebt niet altijd een windscherm om je terras heen staan als je dat niet wilt, maar kunt wel gebruik maken van een windscherm op momenten als dat nodig is. Bij Xterior maken we voor jouw terras een mobiel windscherm op maat.

Meer over ons

Meer weten over een mobiel windscherm voor je terras?

Ben jij er klaar voor om jouw gasten nog meer comfort te bieden? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Xterior. We gaan graag met je om tafel zitten om samen met jou te bekijken wat er allemaal mogelijk is om jouw terras nog mooier en effectiever in te richten. We maken alles op maat, zodat je er zeker van kunt zijn dat dit allemaal perfect bij jouw terras past. Meer weten over de mogelijkheden? We staan altijd klaar om een en ander met je door te nemen.

Neem contact op