Parasol 400×400

Een parasol van 400×400

Ben jij voor je horecagelegenheid op zoek naar een nieuwe parasol? Een parasol die niet alleen maar sterk is en je gasten droog en uit de zon houdt, maar die ook een echte eyecatcher is voor mensen die langs te terras lopen? Dan nodigen wij je van harte uit om eens contact op te nemen met Xterior. Bij ons bedrijf vind je namelijk de mooiste, sterkste parasols die er op dit gebied te krijgen zijn. Daar komt bij dat wij bijvoorbeeld een parasol van 400×400 helemaal voor je kunnen personaliseren. Zo krijg jij parasols van 400×400 op je terras te staan waarvan mensen meteen snappen dat ze bij jouw horecazaak horen.

De ideale 400×400 parasol

Het is belangrijk om altijd de best mogelijke producten te kopen om op je terras neer te zetten. Je wilt toch ook dat mensen die bij jou op het terras zitten hier zo optimaal mogelijk kunnen genieten? Met een parasol van ons weet je zeker dat dit helemaal gaat lukken. Wij maken onze parasol van 400×400 altijd van de best mogelijke materialen. Een stevig doek van acryl dat water en vuil afstoot en dat tegen een stootje kan. Een frame dat ook al ijzersterk is en dat eenvoudig blijft staan, tot wel windkracht 10! Onze parasols van 400×400 zijn producten waar jij en je gasten lange tijd van kunnen genieten.

Meer weten over onze 400×400 parasol?

Met een mooie 400×400 parasol weet je zeker dat je gasten kunt overhalen om naar je terras te komen. En als ze daar dan zitten, dan zorgt die parasol van Xterior ervoor dat ze daar met alle mogelijke comfort zitten. De zon zal geen roet in het eten gooien, evenmin als een eventuele regenbui. Meer weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier hebben we namelijk alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezet. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen en al je vragen over onze producten op ons afvuren.

Blijf op de hoogte

Hulp of advies nodig?

Vraag het en ik regel het!

Xterior +31 495 745961