Parasol 5 meter

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Parasol 5×5 meter

Parasol 5 meter gezocht? Een parasol 5×5 is de standaard voor veel grotere terrassen. De horeca parasol 5×5 is de eerste keus voor veel ondernemers in horecaland. Is de parasol van 5 meter ook jullie keus? Dat treft, want bij ons heb je de keus uit veel verschillende parasols van 5 meter. Welke parasol 5×5 is jouw favoriet? Naast de bekende horeca parasol 5×5, hebben we natuurlijk ook parasols in andere afmetingen.

Xterior = terrasexpert

Of je nu een klein of groot terras hebt, wij hebben altijd de juiste parasol. Wist je dat onze modellen weinig ruimte innemen, maar goed beschermen? En dat onze exemplaren in alle kleuren van de regenboog leverbaar zijn? Ook daarom kies je voor Xterior. Als terrasexpert heb je bij ons de ruimste keus en profiteer je altijd van een scherpe prijs. Natuurlijk kan het zijn dat je een bijzondere smaak hebt. Dan maken we simpelweg een terras op maat. Maatwerk is bij ons namelijk heel gewoon!

Meer over ons

Topterras

Heb je een bijzonder etablissement? Dan wil je ook een onderscheidend terras. Bij Xterior kijken we nergens van op en onze vakspecialisten realiseren het onmogelijke. Meer weten over onze parasols, windschermen en andere terrasproducten? Veel informatie staat online, maar natuurlijk kun je ook naar de showroom komen. Op zoek naar een topterras? Kies kwaliteit, kom naar Xterior!

Neem contact op