Parasol 5×5

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Een mooie parasol van 5×5 voor je horecazaak

Het is belangrijk om bij het opbouwen van een terras goed te letten op het optimale comfort voor je gasten. Jij wil toch ook graag dat ze lekker op je terras kunnen zitten en dat ze daar niet bang hoeven te zijn voor een al te felle zon, of een stortbui op hun dak? Met een mooie, stevige parasol van 5×5 zorg je ervoor dat een flink stuk van je publiek er lekker bij kan zitten. Met meerdere parasols overdek je dan gelijk je hele terras. Bij Xterior hebben wij de producten klaarstaan waarvan je zeker kunt zijn dat ze het optimale comfort bieden aan je gasten.

De mooiste parasols van 5×5

Met een 5×5 parasol van Xterior zorg je ervoor dat jouw gasten het ultieme comfort ervaren op je terras. Ze zitten lekker buiten van een drankje of hapje te genieten, maar hebben geen last van al te extreme omstandigheden. Onze parasols zijn gemaakt van de beste materialen. Stevig acryldoek dat water en vuil afstoot en daarbij ook nog eens in meerdere kleuren te krijgen is. Ondersteund door een frame dat ook al zo sterk is en dat tot windkracht 10 gewoon blijft staan! Al onze parasols zijn daarbij ook nog eens eenvoudig te openen en sluiten. Elk product dat wij verkopen wordt door onszelf in Nederland geproduceerd.

Meer over ons

Meer weten over onze 5×5 parasol?

Onze parasols van 5×5 kunnen helemaal aan de stijl van jouw zaak worden aangepast. We maken alles zelf en kunnen je zodoende een grote keuzevrijheid aanbieden. Wil jij meer weten over onze producten? Dan nodigen we je van harte uit om eens contact met ons op te nemen. We vertellen je dan alles over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. We kunnen dan ook samen bekijken hoe de parasols het beste neergezet kunnen worden op je terras voor het optimale effect. We hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het opbouwen van terrassen en delen onze kennis graag met onze klanten.

Neem contact op