Professionele horeca parasol

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

De beste professionele horeca parasol voor uw zaak

Als jij de eigenaar bent van een horeca gelegenheid met een terras, dan weet je dat dit terras een belangrijke rol heeft. Het is niet alleen maar het visitekaartje van je horecazaak, maar ook nog eens een perfecte manier om je omzet flink te verhogen. Het punt is namelijk dat mensen er gek op zijn om op een mooie dag buiten een versnapering te nuttigen. Liefst doet men dit ook op dagen die niet zo mooi zijn. Xterior maakt producten waarmee je er voor kunt zorgen dat mensen het hele jaar door op je terras plaats kunnen nemen. Met een professionele horeca parasol die helemaal op maat is gemaakt bijvoorbeeld.

De professionele parasol voor horeca

Wil jij een horeca parasol professioneel gebruiken? Wij helpen je graag aan het perfecte exemplaar. We hebben namelijk een breed assortiment aan producten voor je klaarstaan, ook op het gebied van parasols. Onze professionele horeca parasol is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Je kunt kiezen uit een rond, vierkant, rechthoekig of loshangend exemplaar, in de maat die het beste bij jouw terras past. Kies daarbij ook een kleur die zo goed mogelijk aansluit op je huisstijl. Onze professionele parasol voor horeca is gemaakt van een stevig materiaal, waardoor we je met een gerust hart kunnen vertellen dat dit product helemaal stormbestendig is.

Meer over ons

Meer weten over onze professionele parasol voor horeca

Die mooi parasol voor op je terras vind je bij Xterior. We hebben namelijk een groot aantal producten klaarstaan die er helemaal op zijn ontwikkeld om op elk terras voor toegevoegde waarde te zorgen. Neem gewoon even contact met ons op als je vragen hebt over onze oplossingen. Samen met jou bekijken we dan welke elementen er het beste aan je terras toegevoegd kunnen worden. We kunnen je dan ook helpen met het zo goed mogelijk indelen van je terras, zodat je gasten er optimaal gebruik van kunnen maken.

Neem contact op