Professionele parasol

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Professionele parasols

De voordelen van een professionele parasol? Dat zijn er nogal wat. Professionele parasols zijn ontworpen om intensief gebruik te verduren. Dat betekent dat ze een lange levensduur hebben, eenvoudig zijn in gebruik en mooi zijn om te zien. Natuurlijk houdt een professionele parasol rekening met de ruimte. Een terras is om relaxt te eten en drinken, het moet geen bewaarplek zijn voor parasols.

Altijd terrasweer?

Professionele parasols beschermen de gasten in alle seizoenen. Ook als het volgens de voorspellingen geen terrasweer is, moet je buiten kunnen zitten. Wie heeft er wat aan een ongebruikt terras? In de winter zit je heerlijk beschut, in de zomer lekker koel. Daarnaast wil je als horecaondernemer geen tijd verliezen. Waarom zou het verplaatsen of opzetten ingewikkeld moeten zijn? Dat is nergens voor nodig.

Meer over ons

Gebruiksvriendelijke professionele parasols

Tijd is geld en wij zorgen ervoor dat onze professionele parasols zeer gebruiksvriendelijk zijn. Ten slotte wil je als bedrijf uitstralen dat je er bent. Het terras is het visitekaartje van veel horecazaken. Als dat klopt, dan zit het met de rest ook vaak goed. Wil je ook sfeervol terras? Een buitenruimte die ieder seizoen gezellig is? Wij helpen je met een eersteklas terras. Bekijk onze collectie of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op