Stormvaste parasol

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Storm parasol

Een stormvaste parasol is in ons land geen overbodige luxe. Is na één storm je parasol al omgewaaid? Dat is vervelend en vooral ook onnodig. Met een stormvaste parasol weet je zeker dat je parasols altijd blijven staan. Xterior is dé parasolspecialist van het land. We maken de parasols in onze eigen fabriek. IJzersterke materialen, vakmanschap en een passie voor terrassen maken van onze producten kwaliteitsproducten.

Weerbestendig en mooi

Niet voor niets kiezen steeds meer horecaondernemers voor een storm parasol van ons. Al zijn deze stormvaste parasols weersbestendig, het betekent niet dat ze niet mooi kunnen zijn. Integendeel: onze parasols zijn leverbaar in diverse kleuren, stijlen en passen bij ieder etablissement. Vaak zijn parasols de eerste zaken die mensen zien van je terras. Als het goed is, maken ze van een groot deel van de passanten gasten!

Meer over ons

Comfortabeler terras

Is jouw terras aantrekkelijk genoeg? Als het antwoord nee is, dan horen we graag van je. Bij Xterior werken mensen met verstand van terrassen. We adviseren particulieren en ondernemers hoe zij hun terras comfortabeler en mooier kunnen maken. Natuurlijk kun je ook eerst op je gemak de foto’s bekijken op deze website. Alle terrasartikelen staan op deze website afgebeeld. Wat vind jij van onze nieuwste collectie?

Neem contact op