Strandparasols

Snelle levertijd

Doordat veel van onze producten exclusief en onder autorisatie worden geproduceerd zijn we in staat snel te leveren en te monteren.

Hoge kwaliteit

Onze producten zijn bestand tegen extreme weersinvloeden. Die kwaliteit is vanzelfsprekend.

Winstverhogend

De terrassen van Xterior zijn bewezen winst verhogend voor onze klanten.

Strandparasols

Wat is nu het kenmerk van een goede strandparasol? Strandparasols van goede kwaliteit zijn om te beginnen veilig. Je wilt niet dat de strandparasol bij de eerste de beste windvlaag wegwaait. Daarnaast beschermen goede strandparasols tegen de zon. Dat lijkt logisch, maar lang niet alle parasols bieden de benodigde bescherming. Bij Xterior ben je verzekerd van oerdegelijke Nederlandse kwaliteit.

Aantrekkelijk ontwerp

Al onze modellen zijn veilig, functioneel en bieden optimale bescherming tegen de elementen. Behalve dat parasols voor het strand moeten beschermen, willen horecaondernemers ook opvallen. Wat is de uitstraling van jullie horecazaak? Onze ontwerpers denken graag met je mee bij de realisatie van een exclusief design. Een aantrekkelijk ontwerp. Een design dat opvalt en zorgt voor de juiste uitstraling!

Meer over ons

Terrasaccesoires

Naast uiteenlopende strandparasols, hebben we nog meer artikelen die je onderneming aantrekkelijker maken. Denk aan: windscreens, zonneschermen en allerlei handige terrasaccessoires. Waar heb je behoefte aan? Kijk rustig verder op deze website of neem meteen contact op. De ervaren medewerkers van Xterior horen graag wat ze voor je kunnen doen!

Neem contact op